Sajgonkowy zawrót głowy

Sajgonki są szybkim sposobem na obiado- kolacje. Wykonanie farszu, zwinięcie i usmażenie trwa ok 30 min z czego najwięcej czasu pochłonie ci smażenie. Dziś mam dla Ciebie sajgonki z żółtym serem!

Farsz wykonaj tak jak w tym przepisie urozmaicając go o garść starte żółtego  sera oraz lubczyk. Do farszu dodaj surowe jajko, dokładnie wymieszaj. Dalej postępuj według dalszej części tego przepisu.

 

3 Comments
  1. Heja BaBka 🙂

    No wiec dawno nie zagladalem a tu prosze… prawie codziennie nowy post, nowa jakos zdjec (aparat nowy sobie kupilas ? ), widac glebie ostrosci – no normalnie szacuneczek!

    A co do sajgonek – juz od dawna chodzi mi po glowie zrobienie tego… no ale to smazenie w glebokim tluszczu…ehh… gdyby byl inny sposob… a tak – no jakos nie moge … frytki – tylko pieczone, ziemniaczki – pieczone, paczki – no nie, oponki – no tez nie…

    Jak kiedys znajde zastepstwo dla „glebokiego tluszczu” to dam znac… a poki co – keep up the good work!

Dodaj komentarz